Ons Kantoor

Ambachtenstraat 13
3210 Lubbeek
Tel. 016/49.13.32
Fax. 016/84.54.86
To the point: 
Een gemiddeld huis kamt met 10% warmteverlies via de ondergrond. Vloerisolatie is een goede investering en voorkomt tal van tochtgaten. Een plankenvloer is mooi, maar isolatie is nodig. Wil je de vloer op kamertemperatuur houden, is het isoleren van uw vloer de ideale oplossing. Nooit meer koude voeten!
Benodigd materiaal: 

Net zoals bij alle isolatie zijn er bepaalde beslissende factoren. Isolatie moet licht en duurzaam zijn en thermisch weerbaar zijn. Vaak gebruikte materialen zijn schuim of glaswol. Uiteraard bepaalt het bouwmateriaal van de vloer welke isolatie het best geschikt is.

Wanneer u een nieuwe vloer legt, is het isoleren van de ondergrond een kleine moeite. Een kleine moeite, een grote winst!
Niemand houdt van een koude ondergrond, vooral niet in de winter. Maar al te vaak investeren mensen in tapijten om koude voeren wat aangenamer te maken. Door vloerisolatie worden uw tapijten overbodig.
De verdiepingsvloeren of tussenvloeren van een gebouw moeten aan een aantal eisen voldoen: voldoende stabiliteit en akoestisch comfort. Het grootste probleem bij houten vloeren is de overdracht van luchtgeluid en contactgeluid. Dit probleem kunnen we voor u echter perfect oplossen.
Vloeren aanleggen doet men niet elk jaar. Eens ze er liggen wordt het moeilijk om veranderingen aan te brengen. Door uw vloeren vooraf te isoleren, zorgt u voor een duurzame oplossing.
Installatieprocedure: 
Alles hangt af van welk soort ondergrond u aanlegt. Een verdiepingsvloer zal eerder geïsoleerd worden met akoestische isolatie. Een vloer op volle grond of boven een kruipkelder vraagt eerder om drukvaste thermische isolatie .
Waar je rekening mee moet houden: 
Het meest cruciale tijdens het isoleren van uw vloer, is timing. Wanneer de vloer er ligt, is het te laat. Denk daarom goed na en kom langs voor meer informatie.
Service Brochure: 

Voor meer informatie kan u altijd lang komen. wij helpen u graag verder.

Over IsolPro BVBA

ISOLPRO BVBA is uw specialist in isolatie en afwerking. De mix van 25 jaar ervaring en een jong en dynamisch team van isolatiespecialisten garandeert u de beste service.
ISOLPRO staat garant voor een gedetailleerde uitvoering en oplevering  voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten, dit van vloer tot muur en dak.

zaterdag 8 mei uitzonderlijk gesloten ! 

Kantoor IsolPro

ISOLPRO BV
Ambachtenstraat 13
3210 Lubbeek
Tel. 016/49.13.32
 
 
 

Openingsuren

Kom gerust langs met uw vragen of plannen.

  • Van ma. tot vr.: 6:30–12:00 ,13:00–17:30
  • Op za.:8:00–11u30 

Sterke koffie en vakkundig advies: gratis en vrijblijvend!!

We zijn gesloten op 1 mei, 9 en 10 en 11 mei en 21 mei.