Ons Kantoor

Ambachtenstraat 13
3210 Lubbeek
Tel. 016/49.13.32
Fax. 016/84.54.86
To the point: 
De kruin van het huis is het meest vatbaar voor temperatuursveranderingen. Tijdens de zomermaanden maakt de zon een sauna van uw zolderkamer. Gedurende de winter kan deze ruimte dan weer als tweede koelkast gebruikt worden. Studies tonen aan dat 25% tot 35% van de warmte via het dak verloren gaat. Zonde toch?
Benodigd materiaal: 

Schuine daken vragen om een dikke speklaag. Hiervoor is glaswol of rockwol het meest geschikt. Platte daken vragen om een andere aanpak. Zo worden maar al te vaak grote isolerende blokken bovenop het dak gelegd zodat de buitenlucht niet rechtstreeks in contact komt met het  platte en meestal dunne oppervlakte.

Na het inpakken van uw dak, zal uw energierekening drastisch naar beneden gaan. Deze investering betaalt zich het snelst terug.
Door minder te stoken draagt u uw steentje bij tot een groenere samenleving. Het is dus niet louter financieel een verstandige investering.
Het isoleren van een dak moet vakkundig gebeuren. Zorg ervoor dat er nog voldoende ventilatie is maar dat deze gestuurd wordt.
Een zolderruimte, mits een degelijke isolatie en een kwaliteitsvolle afwerking, kan dienen als extra leefruimte. Je zou er van versteld staan welke ruimte u kan winnen.
Installatieprocedure: 
De procedure zal verschillend zijn per daksoort. Grote , schuine, platte daken gaan verschillend om temperatuursveranderingen. Gelukkig hebben we hier jarenlange ervaring in en kunnen we u vakkundig advies geven op basis van uw input.
Waar je rekening mee moet houden: 
Tijdens de zomermaanden wilt u vooral de warmte buiten houden. De zijkanten isoleren helpt drastisch. Voor een optimaal resultaat isoleert u best ook de vloer.
Service Brochure: 

Voor meer informatie kan u altijd lang komen. wij helpen u graag verder.

Over IsolPro BVBA

ISOLPRO BVBA is uw specialist in isolatie en afwerking. De mix van 25 jaar ervaring en een jong en dynamisch team van isolatiespecialisten garandeert u de beste service.
ISOLPRO staat garant voor een gedetailleerde uitvoering en oplevering  voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten, dit van vloer tot muur en dak.

zaterdag 8 mei uitzonderlijk gesloten ! 

Kantoor IsolPro

ISOLPRO BV
Ambachtenstraat 13
3210 Lubbeek
Tel. 016/49.13.32
 
 
 

Openingsuren

Kom gerust langs met uw vragen of plannen.

  • Van ma. tot vr.: 6:30–12:00 ,13:00–17:30
  • Op za.:8:00–11u30 

Sterke koffie en vakkundig advies: gratis en vrijblijvend!!

We zijn gesloten op 1 mei, 9 en 10 en 11 mei en 21 mei.