Project Beschrijving

 • Year Compeleted: 
  2012
 • Architect: 
  ISOLPRO

De Uitdagingen

Wenst u op zolder kamers in te richten? Dan kunnen wij u zeker voort helpen. Naast het isoleren van de zolder, kunnen wij ook de gyprocwerken voor ons rekening  nemen. Wij leveren u dan  een schildersklare kamer af(opgeschuurd en afgekit).

 • Deze gyprocwerken kunnen zowel met metal studs, plagyp als op latten uitgevoerd worden, dit is in afspraak met de klant.
 • Wij doen zowel de afwerking in gyproc van de dakhelling als het plaatsen van tussenmuren en voorzetwanden (al dan niet geïsoleerd).
 • De electriciteits-en loodgieterswerken kunnen wij echter niet voor ons rekening nemen. Hiervoor werken wij samen met onderaannemers.

Over IsolPro BVBA

ISOLPRO BVBA is uw specialist in isolatie en afwerking. De mix van 25 jaar ervaring en een jong en dynamisch team van isolatiespecialisten garandeert u de beste service.
ISOLPRO staat garant voor een gedetailleerde uitvoering en oplevering  voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten, dit van vloer tot muur en dak.

Kantoor IsolPro

ISOLPRO BVBA
Ambachtenstraat 13
3210 Lubbeek
Tel. 016/49.13.32
Fax. 016/84.54.86

Openingsuren

Kom gerust langs met uw vragen of plannen.

 • Van ma. tot vr.: 6:30–12:00 ,13:00–17:30
 • Op za.:8:00–11u30 

Sterke koffie en vakkundig advies: gratis en vrijblijvend!!

Maatregelen ivm het Coronavirus !

Beste klanten,

Omwille van de maatregelen van  de regering en omdat wij ook bezorgd zijn om de gezondheid van onze medewerkers , klanten en leveranciers volgende maatregelen :

Onze kantoor is  gesloten, eventuele bestellingen kunnen wel telefonisch of per mail doorgegeven worden.

Uw bestelling wordt dan voor u klaargezet, waarna u verwittigd wordt om ze af te halen.

met vriendelijk groet

Het Isolpro-team

#Stay safe 

Gesloten op 21,22,23 mei.