Project Beschrijving

  • Year Compeleted: 
    2014
  • Architect: 
    ISOLPRO

De Uitdagingen

Wenst u de zolder in te richten tot kamers, maar heeft u graag dat een stucadoor de afwerking verzorgt. Dan kunnen wij voor u reeds de voorbereidende werken uitvoeren zodat de stucadoor direct aan de afwerking kan beginnen.

Gyplat

Gyplat is een basisplaat voor gipsbepleisteringen. Om de gyplat platen tegen de dakhelling te kunnen bevestigen worden er eerst latten tegen de dakhelling geschroefd, waarna de gyplat hiertegen bevestigd wordt.Gyplat kan ook gebruikt worden voor een vals plafond. Er wordt dan eerst een kader gemaakt van metal studs, waarna de Gyplat hiertegen bevestigd wordt.

Stucanet
 
Stucanet is een flexibele pleisterdrager voorzien van een geperforeerd vochtabsorberend karton dat zeer geschikt is om vlakke of licht gebogen constructies te bekleden en af te werken met een gipspleister.Ook hier worden eerst latten tegen de dakhelling geschroefd, waarna de stucanet hieraan bevestigd kan worden.

Over IsolPro BVBA

ISOLPRO BVBA is uw specialist in isolatie en afwerking. De mix van 25 jaar ervaring en een jong en dynamisch team van isolatiespecialisten garandeert u de beste service.
ISOLPRO staat garant voor een gedetailleerde uitvoering en oplevering  voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten, dit van vloer tot muur en dak.

Kantoor IsolPro

ISOLPRO BVBA
Ambachtenstraat 13
3210 Lubbeek
Tel. 016/49.13.32
Fax. 016/84.54.86

Openingsuren

Kom gerust langs met uw vragen of plannen.

  • Van ma. tot vr.: 6:30–12:00 ,13:00–17:30
  • Op za.:8:00–11u30 

Sterke koffie en vakkundig advies: gratis en vrijblijvend!!

Maatregelen ivm het Coronavirus !

Beste klanten,

Omwille van de maatregelen van  de regering en omdat wij ook bezorgd zijn om de gezondheid van onze medewerkers , klanten en leveranciers volgende maatregelen :

Onze kantoor is  gesloten, eventuele bestellingen kunnen wel telefonisch of per mail doorgegeven worden.

Uw bestelling wordt dan voor u klaargezet, waarna u verwittigd wordt om ze af te halen.

met vriendelijk groet

Het Isolpro-team

#Stay safe 

Gesloten op 21,22,23 mei.